Una peça Pastelli representa l'expressió més alta del fet a Itàlia: cada fase de processament es duu a terme a Itàlia i gestionat directament per l'empresa. Intervenim en la formulació de la tela, creada d'acord amb la nostra especificacions tècniques, després passa al disseny, al tall i, finalment als acabats. Una ruta de valor garantida conforme als més estrictes estàndards de qualitat europeus i de seguretat, certificat pels organismes de control internacionals més autoritzats. Per fer que cada peça sigui un producte alt de sastrería, enterament feta a Itàlia, 100% feta en Pastelli.

La identitat de sastre s'expressa en cadascuna de les nostres línies. La nostra veritable "obsessió" pels detalls, i no solament per la síntesi dels acabats, també per la naturalesa tècnica i estilística: això és el que fa que cadascuna de les nostres peces sigui única, com la persona que la usarà.

Simplement som inconformistes. No trobem altres definicions per a la gran família Pastelli, perquè sempre estem buscant una mica més, alguna cosa diferent, alguna cosa que sigui encara més bell i innovador. Mai ens cansem de ser un equip i treballar junts, i mai haguéssim crescut sense un valor fonamental:

respecte per a les persones i per al medi ambient.

valores_3.jpg