Particularitats i condicions de compra:

Pastelli pot oferir mides diferents, per a una mateixa talla, segons el model.

En cas de dubte, us recomanem trucar al telèfon 670737047 o escriure els vostres dubtes al correu electrònic manel@corte-pastelli.com. Estarem encantats d'assessorar-vos i/o ampliar la informació que necessiteu.

Sempre buscarem la millor solució per dissipar els vostres dubtes.

És important que s'assegurin abans de fer la compra, ja que aquesta serà ferma.

Cobrem ports a comandes peninsulars i Balears inferiors a 250,00€,excepte en repeticions, al llarg d’un any, després de la comanda inicial de renovació corresponent al vestuari de tota la clínica o farmàcia.  Canaries sempre, amb comandes inferiors a 400,00€.

No s’admeten canvis o devolucions de productes entregats en perfecte estat i que s’ajusten a la comanda efectuada iacceptada pel comprador.

No s'admeten canvis i/o devolucions de prendes brodades o estampades a petició del client, ni de prendas adquirides amb oferta.

En els casos que s’accepti la devolució de les prendes, aquestes s’hauran de retornar en les mateixes condicions que vàren ésser enviades, tant de neteja, doblegat i embalatge.

Les parts acorden, amb renuncia a qualsevol altre fur i jurisdicció que els hi pugui correspondre, sotmetre’s expressament a la llei española i a la juridisdicció i competència dels Jutjats i Tribunals de la ciutat de Barcelona.

Cancel.lació de comandes:

Es important que s’asseguri que la seva compra es en ferm.

En cas de dubte amb algun dels articles, estarem encantats d’ampliar la informació que necessiti, trucant al telèfon 670737047 o escribint al correo electrònic manel@corte-pastelli.com . 

Sempre cercarem la millor solució per dissipar els seus dubtes. 

Podeu cancel.lar la vostra comanda sempre que aquesta, no hagi abandonat les instal.lacions d’Itàlia.

No es poden cancel•lar les comandes “a mida” específiques per a un client determinat.

Un cop expedida la comanda d'Itàlia, podeu posar-vos en contacte amb nosaltres i buscarem la millor solució per a ambdues parts.

Canvis i devolucions:

Per tal d'evitar pèrdues de temps i diners, en cas de dubte o desconeixement del model, talla i/o color, recomanem que contacteu amb el departament comercial a fi de recomanar-vos la millor solució per a la vostra compra.

Si es produeix, els canvis es gestionaran directament amb el departament comercial a través del telèfon 670737047 o del correu electrònic manel@corte-pastelli.com

Les devolucions seran a càrrec del client sempre que no s'hagi acordat el contrari mitjançant confirmació per escrit.

Reemborsament:

Un cop acordada la devolució entre les parts, reemborsarem l'import corresponent mitjançant el sistema utilitzat a la compra.

Compra Segura:

La nostra plataforma de comerç electrònic compleix amb els estàndards de Seguretat de Dades per a la Indústria de Targeta de Pagament que verifiquen que seguim les recomanacions i estàndards més exigents de la indústria per proporcionar una experiència de compra en un entorn privat, íntegre i segur.

Enviaments:

Rebran la comanda abans de 10/15/20/30 dies, depenent de l'estoc disponible a Itàlia.

Comandes especials se serveixen abans de 8 setmanes.

Protecció de dades:

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, vosté tédret a accedir, rectificar, cancel•lar o oposar-se que les seves dades siguin tractades per Manuel Martínez Barceló,

comunicant-ho a través del núm. de telèfon 670737047, o dirigint-se a manel@corte-pastelli.com

Aquest missatge s'adreça exclusivament a la persona destinatària i pot contenir informació privilegiada o confidencial.

Si no sou el destinatari indicat, us recordem que la utilització, divulgació i/o còpia sense autorització està prohibidaen virtut de la legislació vigent. Si heu rebut aquest missatge per error, us preguem que ens ho feu saber immediatamentper aquesta mateixa via i l'elimini.